Rastinkoti

Toimintakeskus Rastin Kannatusyhdistyksen ylläpitämä Rastinkoti aloitti toimintansa 1.12.2006. Rastinkoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kymmenelle eri tavoin vammaiselle nuorelle aikuiselle. 

Rastinkoti haluaa tarjota asiakkailleen yksilöllistä ja pysyvää asumista. Rastinkoti sijaitsee Pohjois-Haagassa osoitteessa Eliel Saarisen tie 15 A 2. Tilat ovat S-asunnot oy:n rakennuttamat ja ne on suunniteltu erityisryhmiä ajatellen. Ensimmäisessä kerroksessa asumismuotona on autettu asuminen, asukkaita on seitsemän, viisi naista ja kaksi miestä. Jokaisella asukkaalla on oma huone sekä kylpyhuone, neljällä asukkaalla on minikeittiö asunnossaan. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, keittiö ja piha. Toisessa kerroksessa asumismuotona on tuettu asuminen, asukkaita on kolme, kaksi naista ja yksi mies. Kaikki asukkaat ovat suorassa vuokrasuhteessa kiinteistön omistajan kanssa.

Rastinkodin vastaava ohjaaja on Marianna Lappalainen. Rastinkodissa työskentelee kahdeksan ohjaajaa, kaikilla ohjaajilla on alalle suuntaava koulutus.

Ota yhteyttä!

Lataa omavalvontasuunnitelma